DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Ventspils, Ventspils, Letonia, Zotiņu iela 6

DE VÂNZARE - Cod. 24440

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 202 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 2

Comert cu casa de oaspeți. Acasă suprafata totala de 202 mp. Casa are 4 apartamente (2-3 IST.) - 34.65 mp, 55,97 mp, 50,05 mp si 40.58 mp. Suprafata teren - 328 de metri patrati, eventual de la vecini pentru a cumpăra înapoi o porție suplimentară de teren de 300 mp. Casa de oaspeți este situată în partea istorică a Ventspils Ostgals, la doar 5 min. mers pe jos de cele mai populare destinatii de vacanta. Steagul Albastru plajă, parc acvatic plajă, Seaside Park, parc pentru copii, precum și Teatrul Casa Pier "Poarta Mării". Un pic mai departe, la 2 km situat în centrul orașului, complexul centru olimpic Ventspils parc de aventuri de apă, amuzament și spa, Ventspils Aventura Park și Muzeul în Aer Liber. Magazine alimentare din zona, kafeijnīcas și pizzerie.

Pensiunea este de lucru pe tot parcursul anului și poate găzdui 18 de persoane în același timp. Vindem cu toate echipamentele, mobilierul și toate celelalte inventar că activitățile sale vor fi întrerupte. Site-ul și e-mail-uri vor fi transferate către noul proprietar. Rezervarea o bază lunară, este doar de a continua să lucreze și să dezvolte. Gata pentru afaceri.
Casa are incalzire centrala (brichete si lemn de foc), cazanul este situat lângă clădirea. Patru hambare. Întreaga Casa are ferestre noi, camere curate, renovate, cabluri întinsă, apă și canalizare oraș, boiler de apa combinate. Curte imprejmuita cu gard, intrare curte la codul. Curte pavata cu un mic gazon și detalii Stone.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB