DE ÎNCHIRIAT 2 camere, Dzintari, Jurmala, Letonia, Dzintaru 20

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 23564

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Apartamente în casă cu două etaje, cu o intrare separată în centrul Jurmala, la 200 de metri de plajă, 300 de metri de sala de concerte "Dzintari", la 500 de metri de strada Joma. Este alături de un parc de pădure cu un minunat loc de joacă și oportunități de recreere Dzintary. Suprafața totală de 80 mp. m, ferestre cu vedere la parc, locul este foarte liniștită.
Apartamentul are 2 dormitoare, 2 băi cu duș și baie, o cameră mică de zi combinată cu bucătărie. Apartamentul este recent renovat, complet mobilat, utilat cu toate tipurile de aparate de uz casnic, tacamuri, ustensile de bucătărie, lenjerie de pat, etc Există, WiFi, TV, costurile de apartament în condiții de siguranță, păzite. Într-o cameră separată există o piscină minunată cu saună. De la ferestrele cu vedere la grădină și Dzintary parc forestier.
Intrare separată la apartament cu intriga lui, în cazul în care există o grădină și loc de parcare de două sau trei mașini. De asemenea, pe site-ul este o terasă acoperită cu șezlonguri și un grătar. Două biciclete pentru adulți la dispoziția dumneavoastră. Accesul animalelor de companie. Transfer de la și la aeroport sau gară. Pentru copii - patut, scaun înalt, baruri de perete și toate tipurile de echipamente în grădină.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB