DE VÂNZARE Teren agricol, Riga, Riga, Letonia, Rītausmas iela 23

DE VÂNZARE - Cod. 25249

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 10000 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Compania pishe este design industrial lider al Letoniei și de construcție. Noi proiecta și construi clădiri, depozite, fabrici, magazine, birouri, facilități sportive și obiecte agricole din metal structural.

"Proiectare Build" - Noi proiecta și construi un întreg. Fazele de proiectare și de construcție se suprapun, și, prin urmare, este posibil pentru a minimiza riscurile de proiect a clientului și pentru a accelera punerea în aplicare a proiectului.

Compania este de lucru atât ingineri și arhitecți - în procesul de implementare a deplină coordonare și de proiect are loc cu o precizie maxima.

Utformnings rapide și termene de constructii - arhitectura proiect Piche și inginerie structurală în medii 3D și este specializată în proiectarea dreapta hală industrială și construcția, asigurând cel mai rapid designul proiectului.

Eurocod - calcul siguranță că noi, spre deosebire de alte companii din Letonia folosesc de 3 ani, și care prevede o abordare holistică a construi soluții de proiectare și construcție.
  Clădirile noastre pot fi cumpărate nu numai pentru un pret mai bun, dar sunt, de asemenea mai sigure. Concepte de securitate Eirocode includ:
1) Utilizarea de materiale și analiza producției în conformitate cu standardele stricte de EN;
2) Control de calitate si testare a structurilor fabricate;
3) Factorii de siguranță mai mare de material;
4) Creșterea factor de siguranta de încărcare pentru combinații de încărcare;
5) Cererile ridicate de structură de oțel de calitate de asamblare.
Eurocod - 10 serii standard european oferă un calcul de securitate și o abordare comună la proiectarea de clădiri și facilități.

Noi lucram cu constructorii noștri și rareori folosesc serviciile de subcontractanți. Servește ca principalul motiv pentru care putem livra preturi mai bune decât concurenții noștri.

Materialele sunt achizitionate direct de la producatori in cantitati mari, în principal datorită să lucreze pe contracte anuale și carte parte de a lucra exclusiv pe avantajul nostru fabrica.

Pentru a asigura rezultate excelente la sudarea facem controlul calității împletit și inspecția. Cu echipamentele noastre vom efectua măsurători de ambalare sol pentru a asigura calitatea de pregătire a solului sub fundații și podele. Înainte și după fiecare fază de construcție certificate inspectorilor să ia măsurători de structuri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB