DE ÎNCHIRIAT 3 camere, Riga, Riga, Letonia, Skolas iela 4 - 6

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 33589

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 116 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Dispune de inchiriere apartament complet mobilat (116 m2), cu o locatie foarte comfortabila pe strada Skolas, in centrul orasului Riga. Complet echipat cu mobilier din lemn masiv de înaltă calitate (vezi imaginile). Echipamentul include aparate de uz casnic mici - aspirator, fier, telefoane radio, televizor german de înaltă calitate și player albastru, aparate de bucătărie mici, vase, etc.

Apartamentul este compus dintr-un living comunicant și trei paturi / camere de lucru izolate, bucătărie, coridor, baie și wc. În dormitor vor fi amplasate mobilier din lemn masiv din lemn de design italian, mobilier scandinav de designer cu canapea din piele și scaune în sufragerie, în camera de lucru - mobilier de designer leton și o canapea extensibilă, în a doua sală de lucru există un pat dublu și mobilier din lemn de pin set - rafturi de perete și dulap. Bucătăria este echipată cu mobilier de stejar de înaltă calitate și o masă mare din lemn masiv din lemn de stejar, de până la opt persoane. În coridorul pentru confortul locatarului există rafturi de stejar și un dulap. Apartamentul este dotat cu parchet original de stejar și ferestre din lemn de stejar noi, care oferă o izolare excelentă a sunetului și a căldurii.
Linia de internet optică de mare viteză și routerul Wi-Fi cu linie de telefon sunt instalate și sunt gata de utilizare. Canalele internaționale de televiziune prin cablu sunt disponibile opțional. Taxele pentru încălzire, apă, asigurare și gestionare sunt de 350 EUR pe lună.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB