DE ÎNCHIRIAT Depozit/Hambar, Jelgava, Jelgava, Letonia, Kr.Barona street 40

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 25529

  • Tipologie: Depozit/Hambar
  • Zona: 3300 m²
  • Camere: 2
  • Podea: ground floor

Proprietate comercial de inchiriat / vanzare in Jelgavas City Center. Ideal pentru spatiu de productie / depozitare purpose.Office este disponibil pe site-ul de lângă depozit / de producție.

DE CE LETONIA
Letonia, fiind situat chiar în inima regiunii nordice-baltice punct de vedere economic și cultural vibrant, avantaje competitive majore: Corporate reducere de impozit pe profit pentru proiecte de investiții de mare anvergură - 25% pentru investiții în domeniul de la aproximativ 10 EUR - 49.8M, și 15% pentru antreprenori ale căror investiții pe termen lung inițial depășește 49800000 EUR. Patru zone economice speciale, din care trei sunt situate în porturi fără gheață, oferă reduceri fiscale atractive și funcționează ca centre logistice pentru companiile să ajungă la piețele din întreaga lume.

Letonia are trei porturi fără gheață semnificative pentru regiunea Mării Baltice; Cale ferată comună (1 520 mm), infrastructură cu țările CSI, proceduri vamale simple și documentație de cale ferată permite Letonia a fi conectat cu Orientul Îndepărtat și Asia prin calea ferată Trans-Siberian; Letonia are un loc important la New Silk Road, care leagă China de UE și partenerii comerciali din America de Nord.

Riga este cel mai mare oras din tarile Baltice si in al doilea ca marime in toata Europa de Nord, oferind acces mai bun la talent și diverse alte beneficii; Aeroportul internațional Riga deserveste doua ori mai multe persoane ca Tallinn și Vilnius International Aeroporturile combinate.

Letonia este, de asemenea, un lider în rândul țărilor UE în ceea ce privește ajustat salariilor productivității muncii (Eurostat, valoarea adăugată împărțit de către cheltuielile de personal), prin urmare, pentru fiecare euro cheltuit în Letonia întreprinderi câștiga profituri mai mari decât în ​​aproape toate orice altă țară din UE. Comparativ cu alte țări din UE și EFTA Letonia este clasat pe locul 11 ​​în cotă totală de impozitare cu 35,9% (care este mai mic decât în ​​Finlanda și și UE media mondială).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB