DE VÂNZARE +5 camere, Riga, Riga, Letonia, Ausekla 4

DE VÂNZARE - Cod. 36254

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 328 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2

Casa este situată în inima cartierului ambasadorial din Riga.
Dimensiune: 328 m2
Camere: 7
Etaj: 2/7
Preț: 1.250.000 EUR

Plat cu un chiriaș (consul diplomatic) cu opțiunea de a continua contractul de închiriere. Chiria lunara de la chirias este de 4.680 EUR plus utilitati si servicii. La achiziție, toate drepturile și titlul cu privire la contractul de închiriere vă vor fi transferate, dacă doriți.

Achiziționarea acestui apartament este o investiție excelentă pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, deoarece veți avea deja posibilitatea de a continua un contract de închiriere sigur cu un chiriaș de prestigiu sau puteți utiliza proprietatea pentru propriile dvs. rezidențiale sau comerciale are nevoie.

Design interior de înaltă calitate, care îmbină elementele Art Nouveau din secolul al XIX-lea cu o atingere contemporană. Finisaj complet, bucătărie cu aparate, mobilier încorporat, perdele, elemente de design pe pereți și tavan, tehnologie de divertisment.

cheltuieli:
Serviciu: 1,25 EUR Asigurare de apartament (320 EUR anual) Impozit pe proprietate cca. 600 EUR anual

Complexul include o clădire istorică elegantă și complet renovată, creată de faimosul arhitect european, Rudolph Cirqvitz, un exemplar al renumitei arte Nouveau din Riga și un prim exemplu al dezvoltării urbane din Riga într-o zonă rezidențială de elită de la începutul secolului al XIX-lea și al XX-lea.

Apartamentele Aleksandra oferă un nivel ridicat de servicii, având în vedere nevoile clienților înalți de valoare netă: serviciul de concierge profesionist, room service 24 de ore, VIP-transfer, parcare cu valet, parcare automată pe trei nivele (singurul din Letonia), un salon de înfrumusețare, lobby bar, saună și o sală de gimnastică, precum și camere dedicate complexului care pot fi folosite pentru întâlniri, evenimente și sărbători.

Proprietatea este deținută de proprietar. Nu vor fi implicați agenți, agenți imobiliari sau intermediari în procesul de achiziție. Nu au fost implicate taxe ascunse.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB